Categorie├źn
Nieuws

Warmtescan-vaart Rosandepolder 18 januari 2020

* Meld je aan voor de Warmtescan-vaart op 18 januari om 9.00 uur *

Met een warmtebeeldcamera is het mogelijk om te zien waar eventueel warmteverlies optreedt in een woning/woonboot. Op 18 januari gaan we een warmtewandeling/vaart doen, waarbij we een opname kunnen maken van de voor- en achtergevel van jouw woonboot. Hiermee worden eventuele warmtelekken zichtbaar.

Wil je gratis meedoen? Meld je dan voor 18 jan. aan via duurzaam@arnhemaanhetwater.nl

Ben je niet thuis? Ook dan kunnen we een opname maken van je woonboot, geef dit even aan. We gaan met een bootje de woonboten langs, we starten bij nummer 29.

*Om een goed beeld te krijgen van het temperatuurverschil is het belangrijk dat de woning van tevoren goed opgewarmd wordt! Zet minimaal 6 uur van tevoren alle radiatoren open en de verwarming op 20 graden.*

Daarnaast is er de mogelijkheid om een individuele warmtescan aan te vragen. Deze kost 115 euro. Hierbij wordt een scan gemaakt op detailniveau en worden ook binnen opnames gemaakt.

24 reacties op “Warmtescan-vaart Rosandepolder 18 januari 2020”

I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks! Tybi Fremont Tannenbaum

Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossip and web stuff and this is really frustrating. A good site with exciting content, this is what I need. Thank you for making this site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email? Juanita Virgil Loy

I was excited to uncover this page. I need to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely enjoyed every bit of it and I have you book marked to check out new things on your site. Daffi Sanford Hume

Hello! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a outstanding job!| Alyda Thor Kristien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *