Categorieën
Nieuws

Dolle Duurzame Drakendag

Op 26 september 2021 organiseert Klingelklimaat, Groenwest Arnhem en Rosandestroom gezamenlijk de Dolle Duurzame Draken Dag. Het belooft een inspirerende, sportieve, gezellige middag te worden. Kom ook!
We gaan met de hele wijk op stap om elkaar te inspireren in het verduurzamen van onze wijk. We starten in ’t Huukske in Lombok met een aantal workshops. Ook zijn er leuke activiteiten zoals bijenhotels maken voor kinderen, proefrijden met de elektrische deelauto en meer informatie over de woonwensenscan en het Wijk van de Toekomst plan.
Op de fiets vertrekken we daarna voor een ronde door de wijk waarbij verschillende duurzame huizen, biodiversiteitsinitiatieven en andere interessante projecten worden aangedaan.
Als klap op de vuurpijl strijden we met de drie wijken tegen elkaar in een echte Drakenbootrace met aansluitende borrel in de Rosandepolder.
Deze dag wil je niet missen! Meld je aan via info@groenwestarnhem.nl